Om Linn

Jag är 23 år och bor med min pojkvän Hampus i en 2a med snedtak i Nyköping. Mitt stora intresse är inredning, pyssel och fix. Att få rensa ut en massa skåp och sen organisera allting i storleksordning med tydliga små markeringslappar är mitt absolut bästa. Det är lite knäppt, men jag älskar det.

Att skriva ligger mig varmt om hjärtat. Det kan vara att skriva om alla de tankar jag har när det gäller att träna. Ni vet, laddningen innan och lyckan efteråt. Eller så kan det vara om det jag gör om dagarna på mina jobb eller det jag lärt mig under utbildningen Kommunikologi jag pluggat.

Jag har skrivit en bok och bloggat i 7 år. Kärleken till idrott, svenska språket och att inspirera har länge fått mig att vilja bli lärare, samtidigt som jag vill bli bra på att föreläsa och gärna skulle styra ett större projekt inom renovering och rensning av förråd/andra utrymmen. Vad det blir får framtiden visa. Just nu fokuserar jag på att vara en bra idrottslärare för mina högstadieelever.

Det här är mitt CV.

Frågar vi några vänner till mig, så menar de att det här jag:

Linn är den glädjespridande, initiativtagande guldstjärnan som lyser på en när man behöver det. Hon är den euforiska storasystern med drivkraften att göra vad som helst.
– Thea Sandqvist, nära vän

Om människor är pusselbitar är Linn en som passar med nästan alla.
– Markus Granseth, mentor och programledare på SVT

Linn är för mig en ung kvinna som verkligen lever för att göra sig själv glad, genom att göra andra glada. Hon är öppen, idérik, full av energi och har positiv utstrålning. Egenskaper som verkligen behövs dessa dagar, när arbetsmarknaden ser ut som den gör och man som ung människa ska ta sig in i vuxenvärlden. Med sin energi och utstrålning charmade hon mig, men också med den klokhet och vänlighet som hon besitter. Jag blir glad av att ha henne som min vän.
– Emelie Birgersson, kollega och vän från SVT

Linn är en riktig peppare. Efter ett telefonsamtal med henne är jag On Top of the World och odödlig. Linn drömmer men unnar ändå andra framgång och lycka.
– Ida Westerholm, klasskamrat från gymnasiet

Med kärlek,
Linn 

Twitter – @LinnL
Instagram – @LinnL
Mejl – linn.e.larsson@gmail.com

Be Sociable, Share!