Bloggen i korta drag

I den här bloggen kommer du kunna bläddra dig sex år tillbaka i tiden och läsa om alla möjliga saker. Det är en salig blandning eftersom det här är min fristad, platsen där jag skriver det jag tänker. På senare tid har det däremot blivit mer och mer av mina dagar på de tre olika jobben (resurslärare på Kunskapsskolan, marknadsassistent på SAFE och receptionist på SATS) och en del inredningsgrejer hämtade från min lilla lya på 25 kvm.

Jag älskar att skriva och intresset växte som mest under 8:an på högstadiet då min lärare Pia fullkomligt förtrollade mig. Hon trodde på min potential och peppade. Jag skrev och skrev och tyckte jag var duktig. Dagar blev veckor, som blev månader och efter ett tag även år. Med tiden utvecklades jag och som projektarbete på gymnasiet skrev jag min första bok. Det blev mitt kvitto på att allt är möjligt så länge viljan finns och att jag är bra på att skriva. Boken trycktes upp i 170 ex och idag finns bara fem stycken kvar i min bokhylla, resten är sålda och finns i bokhyllor runt om i landet och världen.

#Fucksötsug är ett projekt jag drog igång efter att jag kom hem till Sverige efter en säsong borta i Spanien. Jag kände att jag behövde rensa ur kroppen och inledde en hälsosammare livsstil. Dealen med mig själv var att ta bort godis, fikabröd, glass och läsk och fortsätta äta allt annat som vanligt, jag påbörjade med andra ord aldrig någon diet. Under fliken #fucksötsug kan du läsa alla inlägg jag skrivit i temat och följa min resa. Inlägget jag skrev efter att det gått två och en halv månad resulterade i att bloggen fick rekordmånga besökare och att min lust att skriva växte.

Hoppas du gillar vad du läser!

Med kärlek,
Linn 

Twitter – @LinnL
Instagram – @LinnL
LinkedIn – Linn Larsson
Mejl – linn.e.larsson@gmail.com
Tlfn – +46 (0) 73 373 24 86

Be Sociable, Share!