En bok om att skriva en bok

Jag har skrivit en metabok som vägleder dig i djungeln av frågor i uppstarten av att skriva en bok. Den handlar om det första och viktigaste steget mot dina författardrömmar – Att våga.

Hur får jag kontrakt med ett förlag? Hur formulerar jag bra frågor till den jag intervjuar? Hur sticker mitt mejl ut i en full inkorg?

Eftersom jag inte har några X kvar av första upplagan har jag valt att publicera hela kalaset så alla kan läsa den. Den är upplagd i PDF-formen som jag skickade in den till tryckeriet, och därför är den sista och första sidan ihopsatt och så vidare. Men huvudsaken är att ni som vill har chansen att se hur den ser ut och vad den innehåller i alla fall.

Klicka på länken för att få upp boken i större och ett mer läsvänligt format.

En bok om att skriva en bok av Linn Larsson

Vill än en gång passa på att hylla min vän Julia Moore som har gjort de fina illustrationerna. De blev precis så som jag tänkt dem i huvudet mitt.

Be Sociable, Share!
Postad i