Anlita Linn

Anlita mig som sociala medier-doer

Jag kan hjälpa dig och ditt företag att styra upp det mesta vad gäller grunderna i sociala medier. Behöver ni en tydlig manual för hur det ska skrivas och ageras i egenskap av ert företag? Behöver Facebooksidan shape:as upp och bli mer proffesionell? Ska ett konto registreras på Instagram eller Twitter? Vill ni få tips om hur ni kan göra kommunikationen både internt och gentemot era kunder enklare? Kanske vill ni en gång för alla få förklarat för er varför sociala medier är så fantastiskt som så många påstår? Då är jag rätt person att träffa för en kaffe och snacka mer kring ett samarbete.

 

Anlita oss som servitrisduo till bröllop eller speciellt tillfälle

Med tre bröllop på meritlistan konstaterar jag och min nära vän/kollega Lisa att vi både älskar att jobba på bröllop – och är riktigt bra på det. När du bokar oss två som servitriser till din stora dag eller speciella event bokar du inte bara några som serverar mat och dryck. Du bokar två personer som tar ansvar och axlar hela tillställningen, med hjärta och glädje.

Vi kommunicerar med cateringfirman, förser DJ med energi, ordnar så snittarna ligger perfekt, ser till så ministingarna på tillställningen har en lika kul fest som föräldrarna, hjälper äldsta senioren med håruppsättningen som släppt lite och slänger oss i bilen för att köpa mer läsk när beräkningarna inte stämt överens med gästernas önskemål i baren. Vi är duon som packar vårt lilla ”säkerhetskitt” med allt som kan behövas när ett event anordnas; sax, pennor, papper, extra sopsäckar, pincett, ny disktrasa och tändare. Behöver en gäst hjälp att ta bort taggen från ett getingstick är vi genast sjuksköterskor samtidigt som vi kokar kaffe och förbereder för desserten.

Med många år på nacken både som kollegor inom restaurangbranschen och som bästa vänner vet vi vad den andra personen tänker, vilket gör att vi kan skippa de flesta steg i kommunikationen. Det mesta flyter på per automatik och med ett leende på läpparna och en enorm kämparanda löser vi alla oplanerade händelserna med en klackspark. Vi är där av en anledning: Att ge er den bästa dagen i era liv.

Tidigare kunder – Carina & Henke, Linda & Ola, Alexandra & Jakob.

Linn hjälpte oss med catering och agerade ‘chef’ för serveringen under vårt bröllop. Hon kom ut till bröllopsplatsen redan dagen innan och kollade så allt var ok och bekantade sig med omgivningen, för att vara förberedd på bästa sätt. Under bröllopsdagen hade hon hand om allt och såg till så allt fungerade med mat, dryck och servering. Hon tog eget ansvar, var noggrann, skötte allt till perfektion och vi kunde lita på henne till fullo. Vi var extremt nöjda med Linn och hennes medhjälpare och kan utan minsta tvekan rekommendera henne för bröllop. Utan Linn hade vår dag inte blivit så lyckad som den blev. Tusen tack!” –Alexandra och Jakob Granqvist 

 

Anlita mig för att skriva eller styra upp ditt CV och personliga brev

Två egenskaper har fått mig att älska att författa CV och personliga brev.

  1. Jag gillar att leka med ord och svenska språket. Med varierade upplägg och finurliga meningar kan dessa två, annars väldigt tråkiga, texter bli riktigt kul och unika.
    .
  2. Jag gillar utmaningen som kommer med att söka jobb. Jag har (lyckligtvis) alltid haft jobb från det att jag som ung började extraknäcka som ledare i fotboll och vägarna till anställningarna har alla sett olika ut. Erfarenheterna och knepen delar jag gärna med mig av.

Du anlitar mig om du vill släppa stressen över att behöva lyckas författa ett unikt personligt brev som ska sticka ut i arbetsgivarens inkorg och ett proffesionellt CV. Istället får du allt levererat i din inkorg på utsatt deadline med varenda punkt och kommatecken på rätt plats.

 

Anlita mig för att korrekturläsa och agera perfektionist

Med samma anledningar varför jag älskar att författa CV och personliga brev (ovan), gillar jag att korrekturläsa och agera ord-perfektionist. Det kan vara att en uppsats som behöver ett par extra ögon innan du ska lämna in, att företagets gamla, interna manualer behöver byta ut ett gäng formuleringar eller att vissa/alla texter på en hemsida eller blogg behöver fräschas upp. Jag har erfarenhet av att skriva och revidera både mer lättsamma och även fackliga texter. Det är mig du ska anlita om du vill utmana gamla texter men ändå känna en trygghet i att textens redan befintliga ”röst” och röda tråd behålls om det är önskemålet.

 

Vad väntar du på?

Kontakta mig på linn.e.larsson@gmail.com för pris och skräddarsytt upplägg.

 

 

Be Sociable, Share!