En vecka av skrivande

Låter solen jaga bort det sista av förkylningen.

Förra sommaren blev jag sambo och blev snabbt förälskad i tvåsamheten. Ensamtiden då skrivandet fick tid försvann rätt snabbt, jag ville ju mest bara ligga och kramas i soffan eller göra vad än H ville göra. Jaget sattes på paus och nu, 10 månader senare, börjar jag känna behovet och saknaden efter de där stunderna när det bara är jag och skrivandet.

Rätt nyligen började jag lyssna på en podd jag rekommenderar alla: The Minimalists. Den har gjort mig påmind om hur skönt och många gånger befriande det är att ha en egen passion. Något som man mår bra av att spendera tid på. I podden pratar killarna om hur de började avsätta mer och mer medveten tid för att skriva. Det leder till att de både tycker det är roligare och att de (självklart) blir bättre och bättre på sin sak.

Imorgon är det måndag och jag ska testa att ha en vecka av skrivande. Ett inlägg per dag kommer skrivas. Om vad vet jag inte. Det viktiga är att jag skriver.

Vi hörs imorgon. Visst?

Be Sociable, Share!