Ett jävla massa flängande

Att bo med en målare har, som jag skrev i ett tidigare inlägg, många fördelar. Men det innebär också tidiga alarm. Jättetidiga, enligt en semesterapa som jag. Och vanligtvis brukar jag sova vidare djupt och harmoniskt men idag hoppade jag upp, kokade kaffe och var nere i tvättstugan redan 06.30. Effektivitet när det är som bäst.

11823866_10153118989874226_1195790021_n

Därefter rullade dagen på i 190 då mamma kom förbi på frulle vid 9-tiden innan vi packade in oss i bilen och drog till tippen, rensade Jysk på madrasser och kuddar samt staplade flyttkartonger. Och när Hampus kom hem tömdes det absolut sista från lägenheten ur släpet och den gamla sängen for iväg till tippen.

Att mamma och syrran också handlade och bjöd på mumma-middag med vin måste väl vara dagens bästa plus i kanten. Sån lyx att få maten lagad av någon annan.

Nu ska jag gömma mig under täcket och sova länge innan semesterns sista rensardag väntar: sista rummet i mammas lägenhet ska tömmas. Hepphepp. Vi orkar. Jajamen!

Be Sociable, Share!