Jag vill aldrig ta för givet

Men hallå vad jag älskar den här killen.

Att vakna varje morgon av att personen bredvid kramar en hårt, viskar att han älskar mig och få flera pussar innan han till sist går till jobbet är nu min verklighet.

Och jag vill aldrig bli van vid tanken. Jag vill aldrig ta för givet. Jag vill alltid få samma rus av lycka och påminnas om hur lyckligt lottad jag är som får ligga där bredvid honom. Alltid komma ihåg att jag en gång i tiden gick och drömde om att få uppleva den känslan. Att känslan en gång i tiden var så långt utom räckhåll att jag stundtals tvivlade över både mig själv och mina val.

Nu börjar det falla på plats. Jag börjar hitta tillbaka till andningen på nytt, börjar se riktningen i saker och ting. Lugnet i kroppen börjar sakta göra sig hemmastadd och pirret av glädje pirrar allt starkare. Ja, bara att få se honom i ögonen och att han ser på mig gör mig påmind om vad som är viktigt här i livet.

Att älska och våga bli älskad.

Be Sociable, Share!