Tillbaka på Djurönäset

Utbildningsdag 1, so far so lovely.

Förra sommaren hittade jag hem på riktigt. Och nu är jag äntligen tillbaka på nytt.

Denna vecka och v.28 går jag mina troligtvis sista moduler i Kommunikologi innan jag har möjlighet att bli certifierad Kommunikolog. Det innebär kortfattat att jag kommer ha kompetensen och verktygen att arbeta med och hjälpa personer, par, team och företag med förändringsarbete. Skitspännande och utmanande. To be continued med den saken så att säga.

Nu är kaffepausen slut – dags att gå tillbaka.

PS. Kompisar, jag har återfått skrivlusten något galet mycket under de senaste dagarna. Vet också att jag kommer ha en väldigt oplanerad och fri julimånad framför mig. Och vad betyder då det? Att jag ska ta tummen ur och utrota skrivtorkan som varit här. Hörs!

Be Sociable, Share!