En megasvensk midsommar

I fredags packade jag och H in oss i den så kallade Rockbussen och begav oss mot Malmköping och min familjs stuga. På plats fanns redan far min, syrran och farfar. Nyanlända var också mina kusiner + familj + deras flickvänner/kompisar från USA, redo att få uppleva en riktig svensk midsommar för första gången.

Trots svenska baksidan med vädret blev det en magisk dag och kväll med ett fullsmockat lekschema och god mat. Lite så som jag målat upp första midsommaren med den man är väldigt överdrivet kär i. Jag har ju alltid annars varit där i egenskap av barnbarnet som hängde med syrran. Det är ändå lite annorlunda att få munhuggas i tävlingarna men att sen sluta fred med en puss.

Raaaaaketen!

Gårdagens absolut bästa var tidernas beer pong-match med legenderna Bengt och Lars-Erik i täten. Aldrig någonsin har det varit så bra tryck i lilla stugan i Björndammen.

Kvällens absolut bästa var tidernas beer pong-match med legenderna Bengt och Lars-Erik i täten. Aldrig någonsin har det varit så bra tryck i lilla stugan i Björndammen. Tack gänget för den midsommaren!

Be Sociable, Share!