Bron mellan två världar

En gammal text, nu redo att publiceras.

Att gå över samma bro jag gjorde när jag pratade med dig i telefon för några veckor sedan och ha en helt annan känsla idag. Att minnas hur jag alldeles pirrig hade tryckt på ditt namn och hört hur tonerna gått fram. Hur jag möttes av en trött röst och ivrigt försökte få dig till min nivå. Försökte få dig att förstå hur glad jag var och även att få dig att fråga mig om hur jag hade det. Hur jag mådde. Hur jag hade haft det. Dra det ur dig, men utan resultat. Istället kände jag en fet besvikelse inom mig.

Nu fattar jag. Nu fattar jag att jag aldrig kommer kunna få dig till min nivå, oavsett vilken det handlar om. Att jag aldrig kommer kunna styra dig likt en radiobil, hur mycket jag än försöker eller vill. För du är du och jag är jag.

Be Sociable, Share!