Födelsedagsfirande i hemstaden

Bockat av styrketräning med mamma-balo och är därmed redo att preppa allt inför kvällens Suit up-22års-kalajz.

Bockade av styrketräning med mamma-balo på morgonkvisten och var därmed redo att preppa allt inför kvällens Suit up-22års-kalajz. Från träningskläder till klackar. Hej hopp.

Skumpaglasen har fått sina namnlistor, spetten är spettade och bubblet är på kylning. Kom nu folket!

Glasen var märkta med tävlingsparens namn, stora fatet fyllt med god plockmat och quizet printat och klart när gästerna anlände.

Att hela lyan fylldes med folket jag tycker så mycket om och att kvällen blev så jädrans bra kommer jag leva på länge länge länge. NI ÄR BÄST!-Ps. Med 18 rätt av 22 möjliga kammade @elinorpelinor och @hampuslagerstrom hem vinsten i Linn-quizet. Glatt!

Att hela lyan var fylld med folket jag tycker så mycket om och att kvällen blev så jädrans bra kommer jag leva på länge länge länge. Konstaterar att jag måste dra samman gänget oftare i flera olika sammanhang; varför ses man så sällan och gör roliga saker när man ändå oftast har ledig tid om helgerna? Det borde inte krävas att någon fyller år. Får styra i det där. I alla fall. NI ÄR BÄST!

Ps. Med 18 rätt av 22 möjliga kammade några år-funna vännen Elinor och barndomskompisen Hampus hem vinsten i Linn-quizet. Glatt!

Be Sociable, Share!