Lediga dagar

Tog flyget till mina vänner på Gran Canaria för några dagar av sol och bad. Hittills har staden bjudit på både värme, regn, kyla, film, strandhäng, shopping, glass och gambas. Får helt klart påminna mig själv om att regn är en pettitess och inget att beklaga sig över. Istället njuter jag av att ha sovmorgon varje dag och att få traska omkring i harembyxor och flipflops. Det är banne mig få förunnat.

Nu: fortsätta ha semester.

Instagram Image

Framme, på plats och harmonisk. Dags för första doppet.

Idag har vi hängt på marknaden som var fylld med onödigt krimskrams, jordens flummigaste harmembyxor och färsk frukt som resulterade i eftermiddagsmojito och fruktstund innan några timmars strandhäng. Skapligt underbart.

Det må pissregna dagen till ära men LLAOLLAO!!!

Skriver önskelistor och städlistor över livet och tittar på när havet och himmelen käkar upp Arguineguin till mellis.

Take away och balkonghäng innan kompisarna rockar discoshow som arbetsuppgift och jag hänger i publiken. Även regnig semester är semester.

Be Sociable, Share!