Jag tror du visste

Jag satt på jobbet och skrev när den här låten började spelas från en ny spellista jag hittat. Jag gillade den direkt, och lät den spelas om och om igen. När Sandra hörde av sig och sa att du var sämre började tankarna snurra och när jag dryga timmen senare satte mig på tåget hem till Nyköping var det fortfarande samma låt som spelades. Den var befriande att gråta till. Tåget anlände till Nyköping minuten då du tog ditt sista andetag. Pappa och farfar höll din hand, jag och Sandra möttes upp för att åka tillsammans till sjukhuset och Maria var påväg från USA. Jag tror du visste. Visste att vi alldeles snart skulle vara alla tillsammans; att det var okej att släppa taget och få befrias från smärtan du burit i så många år. Fortsätt vila farmor, fortsätt känn ro. Jag lovar att ta hand om alla, torka tårar och försöka få dem att skratta så som du gjorde när vi var alla tillsammans. Sov gott. Jag älskar dig.

Jag satt på jobbet och skrev när den här låten började spelas från en ny spellista jag hittat. Jag gillade den direkt, och lät den spelas om och om igen. När Sandra hörde av sig och sa att du var sämre började tankarna snurra och när jag dryga timmen senare satte mig på tåget hem till Nyköping var det fortfarande samma låt som spelades. Den var befriande att gråta till. Tåget anlände till Nyköping minuten då du tog ditt sista andetag. Pappa och farfar höll din hand, jag och Sandra möttes upp för att åka tillsammans till sjukhuset och Maria var påväg från USA. Jag tror du visste. Visste att vi alldeles snart skulle vara alla tillsammans; att det var okej att släppa taget och få befrias från smärtan du burit i så många år. Fortsätt vila farmor, fortsätt känn ro. Jag lovar att ta hand om alla, torka tårar och försöka få dem att skratta så som du gjorde när vi var alla tillsammans. Sov gott. Jag älskar dig.

Be Sociable, Share!