Vi är inte bara viktiga. Vi är skitviktiga.

Vissa dagar känner jag mig viktig för kidsen på jobbet och andra dagar skitviktig. Ikväll somnar jag med den sistnämnda känslan och det vill jag berätta för er. För jag hoppas ni fattar hur mycket kidsen behöver oss. Det kvittar om du har en arbetsbeskrivning som inkluderar dem, om du har dem i släkten eller om du möter deras blick på tunnelbanan. De behöver oss mer än de själva förstår och då är det vår skyldighet att finnas där fram tills den dag då de själva hajar och själva är vuxna.

Vissa dagar känner jag mig viktig för kidsen på jobbet och andra dagar skitviktig. Ikväll somnar jag med den sistnämnda känslan och det vill jag berätta för er. För jag hoppas ni fattar hur mycket kidsen behöver oss. Det kvittar om du har en arbetsbeskrivning som inkluderar dem, om du har dem i släkten eller om du möter deras blick på tunnelbanan. De behöver oss mer än de själva förstår och då är det vår skyldighet att finnas där fram tills den dag då de själva hajar och själva är vuxna.

Be Sociable, Share!