Billettocrew för en dag

Billettogänget var en man kort till inscanningen av biljetter i lördags morse på The Color Run och det är klart man ställer upp när ens vän Emelie från SVT-tiden ringer och ropar på hjälp. I dryga fyra timmarna stod jag därför iklädd stafftröjan och taggade igång löpare om varannat som det scannades biljetter. Sjukt kul! När biljetterna var inne i systemet och alla löpare fått sitt lilla kitt var det vår tur att kuta. Riktigt kul event – nästa år ska bara flåset vara liiiiiite vassare.

WOHO! Först biljettjobb på Colorrun med Billetto och Emelie och sen kuta färg med bästa brudgänget med Elin x2 och Lisa. Så KUL! #billettogoesout #colorrun

Brakmiddag innan Natten på Färgfabriken med supergänget!

Därefter var det duschen x 87347 shamponeringar innan färgen var någorlunda väck och det svirades om till vanliga kläder inför nästa event. Tur som jag hade fick jag fortsätta vara en del av Billetto hela dagen och blippade därmed biljetter även på Natten, ett event tydligen alla stockholmare laddat för hela året på Färgfabriken. Helt galet event på annorlunda vis – tryckare hela kvällen och natten lång. Sjukt udda, sjukt kul.

Be Sociable, Share!