Next: Oslo

Next: Oslo.

Att åka samma tunnelbana i tidiga ottan som alla hantverkare gav mig en påminnelse om att jag är välsignad med sovmorgon titt som tätt. Jag måste öva på det där med att vara pigg på morgonen. Det är inte min starka sida.

Kvällsjobb i form av fotografering till ny bildbank för SAFE. Inget konstigt alls.

Mötena i Oslo och med mina norska kollegor gick fint som snus. Dagen avslutades med fotografering för att uppdatera bildbanken till hemsida, annonser och annat material. Äntligen. Somnade sen likt en prinsessa i hotellets bamsesäng bredvid kollegan Liselott och drömde om morgondagens hotellfrukost.

Flyget som skulle lyft vid lunch är försenat oklart många timmar och i kompensation fick vi en voucher som givetvis inte spenderades på mat utan extra bränsle för helgjobb.

Klockan 12:10 skulle flyget lämnat landet där alla låter glada men eftersom planets hjul var trasigt och piloterna var snälla nog att inte släppa på oss ett icke fungerande fordon, blev vi kvar på Oslo flygplats till 17.30. Somnade sen med ett gött glas vin i kroppen som stocken själv, återvände till Stockholm och svirade om för drinkkväll med min käraste Lisa. Lördagsloppan som slutade vid 04-bläcket och en redig egoboost. Tur det finns karlar som öser ur sig komplimanger på fyllan. Det främjar både skratt och disco för självförtroendet.

Be Sociable, Share!