Jag skrev

Struntade blanka fan i att total tystnad skulle kunna bli svaret och höll tummarna för ett riktigt svar.

Och svar fick jag. Rätt svar.

Kolsvart ute och myggor till förbannelse. Två personer, två språk, ett enat skratt. Nära, så nära gick vi ner på stigen till bryggan där endast en strålkastare lyste upp och drog till sig största delen av myggorna. Vattnet kolsvart och du uppenbart badkruka så jag dök i och efter kom du. Några simtag och åter upp för att linda in oss i handdukarna. Gömma så många kroppsdelar som möjligt för att undvika världsrekord i myggbett. Lutar mig tillbaka och lägger mig ned. Frågar om du kan det där med stjärnor och du lägger dig nära och svarar på ditt roliga sätt att jag kan lära dig. Jag har ju inte en aning så vi döper dem till lite allt möjligt innan du frågar om vi ska se något McDonalds-liknande. Jag fattar metaforen och vi börjar gå tillbaka mot hotellet och Netflix för att finna en komedi där hjärnan äntligen kan få vila för en stund, för att lämna plats till hjärtat att dansa discodans av lycka.

Och där låg vi. Du med din arm om min midja, nära nära. Tänk att det skulle bli ett riktigt filmslut av veckan även fast vi aldrig såg klart filmen.

Några dagar och ändå har du gett mig mer än andra gjort på flera år.

Be Sociable, Share!