Utan dig finns ingen framtid. Bara tid. Evig och betydelselös tid.

Plötsligt kändes godislöfte, likes på Instagram, intagningsbesked för universitet och min dassiga utväxt på håret obetydlig. Allt som handlade om nutid och framtid tycktes försvinna bakom en grå dimma för plötsligt insåg jag. Att om inte du fanns med i framtiden så är det ingen framtid. Då är det bara tid. Evig och betydelselös tid. Och den insikten fick mig att spendera dagen, eftermiddagen, kvällen och natten med att sträckläsa en gammal ungdomsroman och när luften gick ur mig, stirrade jag bara tomt ut i den lilla etta jag så innerligt vill visa upp för dig. Bli frisk nu min fina. Bli frisk så att du kan börja läsa mina texter igen och se det här inlägget. Jag lovar att du kommer få all styrka du behöver från mig och att jag ska skriva så du kan ta del av mitt liv som om jag bodde i området bredvid precis som förr. Jag lovar.

20140715-001736-1056328.jpg

Be Sociable, Share!