Visste ni förresten?

Instagram Image

Visste ni förresten att Elin är en nyfunnen guldklimp som kom in i mitt liv på ett lite annorlunda sätt? Elin kommenterade ett gammalt blogginlägg för snart ett år sedan och vi började snacka. Visade sig att hon jobbade i samma byggnad som jag och att vi hade en lite knäpp gemensam länk. Vi tog en öl och snackade skit. Klickade som klicken själv och en kväll moffade vi pad thai och pillade navelludd som om det inte fanns någon morgondag. Nu är Elin en del av mig som om vi känt varandra i år och dar. Att kunna hänga med både henne och bästis-Lisa en somrig tisdagskväll på Allsången är för mig en typ av livskvalitet. Det är då jag inser att det inte behöver vara så krångligt för att magen ska bubbla och leendet ska stretcha av glädje. Tacka vet jag enkla relationer, de gör under med livslusten.

Be Sociable, Share!