Livet kan göras förbannat krångligt, jobbigt och omständigt eller raka motsatsen

Livet kan göras förbannat krångligt, jobbigt och omständigt eller raka motsatsen. När gårdagens uppgift på utbildningen Kommunikologi var att delge ett problem jag har för att gruppen skulle skapa en metafor som kan leda till ett ändrat tankemönster kunde jag inte komma på något. Inser att jag börjat närma mig mitt mål mer att eliminera alla energitjuvar jag haft i mitt liv och räta ut gamla konflikter. Efter de målen är nådda gör det inget att matlagning ofta känns trist eller att det känns som dygnets timmar inte räcker till. Under tiden jag klurar på maträtter och gör saker med människor jag mår bra av och skrattar mycket. Då kan jag inte se några problem med att leva mitt liv.

När gårdagens uppgift på utbildningen Kommunikologi var att delge ett problem jag har, för att gruppen skulle skapa en metafor som kan leda till ett ändrat tankemönster, kunde jag inte komma på något. Inser att jag börjat närma mig mitt mål mer att eliminera alla energitjuvar jag haft i mitt liv och räta ut gamla konflikter. Efter de målen är nådda gör det inget att matlagning ofta känns trist eller att det känns som dygnets timmar inte räcker till. Under tiden jag klurar på maträtter och gör saker med människor jag mår bra av och skrattar mycket. Då kan jag inte se några problem med att leva mitt liv.

Be Sociable, Share!