16:22 och kaffet är inte klart än

Naglarna nästan bländar med sitt lila glittrande och Rihanna sjunger så högt att jag nästan få ont i halsen. Tvätten är helt torr där nere i tvättstugan och jag vill inget annat än fortsätta tro att jag varit ute och värmt mig i vårsolen sedan i morse.

Istället är verkligheten den att kaffet fortfarande inte satt igång och koka även fast jag varit sugen sen jag vaknade. Datorn har hunnit visa en hel serie från grannlandet Danmark och jag har insett vilken sucker jag blivit av norska och danska. Kan inte riktigt få nog.

Oslotrippen gav mig förkylning som jag in i det sista hoppades var pollenallergi. Så när jag kunde ha gått långpromenad på lediga fredagen, lyssnat på apbra föreläsning om ekologisk mat, jobbat på världens bästa SATS Sjöstaden och käkat rawtårta har jag istället legat i soffan och snorat. Värt.

Så värt att det är värt att fira med en värd kopp kaffe. Och hämta tvätten. Den torkar snart sönder om jag låter den torka längre. Funny life of Linn, snart i din butik.

Be Sociable, Share!