Facebookincheckningar och drömmar

Träffade flera av mina kollegor i Norge för första gången igår. Var så himla kul! Visade sig att en av lärarna i norska teamet tyckte att jag hade riktigt bra norska och att han var imponerad. DET var oväntat, eftersom jag i mina ögon inte har så himla bra koll på de skandinaviska språken.

Huvudsyftet med att jag kom på besök var att fota under åpningskvelden i våre nye lokaler men det blev som vanligt en himla massa mer. Efter att första bilden var tagen insåg jag att det inte fanns något att checka in på, vilket gjorde att jag fick börja med den biten.

In på Foursquare för att skapa incheckning för Instagram och in på Facebook för att krångelkrångla fram en incheckning även där. Efter några kommunikationsproblem med den skrivna norskan fick jag till det och harmoni infann sig på Peter Møllers vei 5.

SAFEe

Men jag var ändå inte helt klar. Efter att ha pratat lite med SAFE-lärarna Kjetil och Daniel, som äger lokalerna vi är i, så insåg jag att de inte har någon incheckning för deras företag STERK. Och är jag då tyst och konstaterar, nähe, det var ju synd? Nä. Det är jag inte. Jag tar på mig att fixa det också. Det är kul att hjälpa till med de bitar jag ser som enkla petitesser, men som för andra är något utav större projekt.

STERK

Och så när jag sitter i bilen med Kjetil påväg till mitt hotell händer något kul. Vi börjar prata om SAFE Klubbkväll (event då de som utbildat sig på SAFE får komma på gratis föreläsningar) och jag berättar stolt att jag ska ha en egen i höst. Kjetil gratulerar och säger ”Men vi ska ha ett slags event här för lite olika kunder och samarbetsparters till STERK. Kanske kan du komma och föreläsa om sociala medier?”.

Och där satt jag och fånlog samtidigt som jag kom på mig själv sitta och nicka. Drömmar bara slår in, en efter en.

Be Sociable, Share!