Fröken klantarsle är ute på turné.

Fröken klantarsle är ute på turné. Kommer fram till killen i kassan som till min glädje är på samma glada humör som jag. Samtidigt som vi börjar prata, rotar jag runt i väskan för att leta efter plånboken jag inte kommer hitta eftersom den ligger i väskan jag just checkat in. Uppgivet säger jag att jag får ta en vatten för jag klantat mig. "Nej, lägg av - säg vad du vill beställa." "Naej, men jag kan inte betala" förklarar jag igen eftersom jag tror att han inte fattat. "Vad skulle du beställa? Cappuccino?" "Ja...." "Enkel, dubbel eller trippel shot? Mellan eller stor?" "Dubbel blir bra, och mellanstorlek." "Absolut. Det är det minsta jag kan göra, hoppas det smakar!". Service och medmänsklighet när det är som bäst och vackrast. Något som kostade honom några kronor, gjorde min dag och stärkte knasigt nog hela Starbucks varumärke.

Kommer fram till killen i kassan som till min glädje är på samma glada humör som jag. Samtidigt som vi börjar prata, rotar jag runt i väskan för att leta efter plånboken jag inte kommer hitta eftersom den ligger i väskan jag just checkat in. Uppgivet säger jag att jag får ta en vatten för jag klantat mig. ”Nej, lägg av – säg vad du vill beställa.” ”Naej, men jag kan inte betala” förklarar jag igen eftersom jag tror att han inte fattat. ”Vad skulle du beställa? Cappuccino?” ”Ja….” ”Enkel, dubbel eller trippel shot? Mellan eller stor?” ”Dubbel blir bra, och mellanstorlek.” ”Absolut. Det är det minsta jag kan göra, hoppas det smakar!”. Service och medmänsklighet när det är som bäst och vackrast. Något som kostade honom några kronor, gjorde min dag och stärkte knasigt nog hela Starbucks varumärke.

Be Sociable, Share!