Den klassiska cappuccinoposen

”Tja cooling” och en kram som om vi känt varandra i år och dar (vilket vi i och för sig har, men med ett uppehåll på två år så det räknas liksom inte). Tänk vad fint det är när det bara är lätt. När vänskap är som vänskap ska vara. Mackan berätta att stället vi ska till, fiket bredvid Rival, är the place to be och jag fick äntligen bjuda igen för de torra kakorna i form av Rivaldyr caesarsallad.

Jag bjussa på caesarsallad och @markusgranseth på cappuccino. Tyvärr fick vi inte salladen på bild.
Instagram Image

Samtalsämnena avlöste varandra och skrattattackerna likaså. Helt olika livssituationer; Markus med en liten dotter, en fruga och egna företag, jag som singel och heltidsarbetande på flera olika företag – och ändå är vi så lika. Jag tror det är nyfikenheten och kreativiteten vi har gemensamt. Jag menar, under tiden Markus köade för att få beställa kaffe av de sura kafébiträdena hann vi smsa och kläcka en klockren idé till en TV-produktion. Vi skulle vara spoioner som bevakade trollen som påstod sig ge service. En lightversion av Uppdrag granskning.

Vet inte riktigt om ni kan förstå känslan, men efter att ha umgåtts med Markus är energikontot påfyllt på nytt och lusten att vara kreativ ännu större. Inser att det är sånna människor jag ska omge mig av och själv försöka vara. Det ger så jäkla mycket.

Här kan du läsa om hur jag och Markus lärde känna varandra. Om hur Twitter var början till allt.

ML

Be Sociable, Share!