SAFE på Blogger Boot Camp

Riiiiiiing skrek klockan vid 05:59 och upp kravlade sig en sleten Linn. Två timmar senare stod vi från SAFE och hälsade glatt på alla träningsdeltagare som anlände till Blogger Boot Camp.

Benjamin är med i selfietävlingen om en sodastreamer. Enligt mig en självklar vinnare.

En heldag med mycket skratt, träning och babbel. Inspirerande träningspass hölls av alla möjliga instruktörer och vi på SAFE bidrog med burpeesmängd. Tävlingen som hölls hos oss var -så många burpees du kan göra med god teknik- vinner en endagarsutbildning. Om jag minns rätt så vanns tävlingen med 151 burpees. Jag fattar inte hur. Så mäkta imponerad.

När jag kom hem till lägenheten tolv timmar efter jag lämnat lyan var det milt uttryckt två slitna fossingar som ropade HURRA när dojorna snörades av. Huvudet hade dock lite mer energi att gasa på så jag passade på att riva av två jobbtimmar vid dator – allt för att få ha en helledig söndag. Kort helg denna vecka, men ack så kul helg. Kvalité kommer inte alltid ur mängd.

Be Sociable, Share!