Ikväll är jag trött

Två timmars sömn var vad jag gav mig själv inatt. Gick inte att somna, testade allt. Långsamma rörelser, läsa, zappa, scrolla, blunda, tänka på inget, tänka på allt. Funkade inte. Så vid 07 hade kroppen fått sig knappa två timmar sömn och var halvredo att ta sig ann en heldag själv på kontoret.

Alla var bortresta eller sjuka vilket gav mig ansvaret för SAFE Sveriges telefonväxel + mina egna sysslor. Njöt av tystnaden och betade av veckans alla to do’s. Knappt märkbart trött blev jag glad av tanken att det var fredag även om jobblördag väntar.

Imorgon är jag, Kristin och Liselott på Blogger Boot Camp. Ett träningsevent för träningsbloggare. Var och riggade montern i KTH-hallen det sista jag gjorde för denna arbetsdag. Kommer bli en kul och lång dag vilket gav mig nog anledning att köpa jordgubbar, choklad, brie och kex till soffan ikväll. Nu håller ögonen på att slå ihop och klockan har precis slagit 20:30.

Kram.
Och tack för fina ord om blogginlägget om alkohol förresten. Blir glad när det är så många som läser.

Be Sociable, Share!