Idag var jag lärare för en lärare

Idag har vi börjat från ruta ett, startat ett nytt kapitel och gått igenom grunder. Conny som är en av SAFE-lärarna i Sverige har skaffat Facebook. Och mina damer och herrar – det är historiskt. Han har nämligen tidigare tillhört kategorin ”Näh, vad ska jag med det där. Jag vääääägrar”. Men så hände något och Conny bad mig om hjälp. Och nog sjutton spenderade jag tre timmar med GLÄDJE i lärans tecken.

️ Börjar om från scratch och lär SAFE-läraren Conny hur Facebook fungerar. Älskar bredden i detta jobb.

För er som inte vet så är Conny en så extremt kunnig person inom bland annat träning, hälsa och vår kropp. Han har undervisat på SAFE sedan ish 1997 – idag är det på PT-utbildningen. Vad denna man kan är för mig helt bananas att hjärnan ens kan memorera – och så får jag vara lärare för honom. Det tycker jag är både gulligt och kul.

När han var som mest förvirrad i alla cybertermer klappade jag honom på axeln och sa ”Då fattar du hur det var för mig att lära mig anatomi, nervsystemet och allt annat under teoriutbildningen”. Då skratta han bara. Bra med perspektiv ibland, framförallt att påminnas om att vi alla är bra på olika saker – och att det är något positivt!

Be Sociable, Share!