Fenomentet larma på kontoret 20:41

Tre sälj- och marknadsmöten idag; Finland, Sverige och sist Norge. Tjopp, tjopp = en fet to do-lista för marknadskoordinatorn herself. Av erfarenhet vet jag att jag jobbar som bäst från 15.00 på eftermiddagen och framåt så när alla andra packade ihop vid 16-17 satt jag kvar, snicksnackade med sista gänget kvar på IT, vinka hejdå till städarna och plöjde på.

20140305-225944.jpg20140305-225956.jpg

Matlådan som var tänkt till lunchen fanns kvar eftersom jag fick lyxen att bli bjuden på sushibuffé dagen till ära. Vi klämde nämligen in ytterligare ett möte under lunchen (he-he möten gör en halvt dum i huvudet). Så vid 18bläcket stack jag upp på tolvans våning och smällde i mig pesto/fetafylld kyckling med ugnsbakade morötter och keso. Förbaskat gott ropade kistan och tackade snällt.

Imorgon är planen morgonträning ute i fina vädret (beställer här och nu SOL), Facebookkurs med en av lärarna i SAFE Sverige, möte i syfte att starta ett nytt projekt och sedan fortsatt jobb på kontoret. På kvällen har min käre Helena i SATS repan lurat med mig på afterworken som SATS har på Story hotell. Planen var att träna på kvällen meeeeeeeen att dricka lite vin och skratta med Helena och Malin och có lockar ju snäppet mer.

Aja, ska sluta sjunga med i Linus Svennings Bröder för det låter förjävligt när jag sjunger och hindrar mig från att komma till ro. Har förresten upptäckt Rebecca Ferguson. Så jädrans bra. Favoriten är just nu Teach Me How to Be Loved.

Piz out.

Be Sociable, Share!