Här var det tröga tankar

Ville väl mest bara lägga mig ner och dö när jag väl tagit mig hela vägen från tåget hem till lägenheten (15 minuters färd) på grund av denna förbannade mensvärk jag lyckligtvis fått generna för att få varenda gång jag får lingonveckan. Tack Gud, den är schysst. Vad jag däremot gjorde var att diska upp disken jag sparat två dagar tidigare (hehe) och fixade middag. Tomatsoppa med feta och knäckebröd med avocado. Nomnom. Glömde även paprikan i ugnen en halvtimme så den blev sådär härligt mosig. Tanken var ju god i alla fall.

Hela tiden hade jag godis i tankarna. Godis godis godis. Smsade Jenny och pep om hur synd det var om mig, varpå hon ringde upp och frågade om det var nu hon skulle säga att det var okej att äta en bit choklad. Jag visste inte och sa att jag velade fram och tillbaka. KOKA TE ÄR JU OCKSÅ GOTT och sen skrattade vi.

Började kolla gamla bilder från i somras då jag var i min hittills snitzigaste och bästa form. Då jag kände mig stark. Kontentan av det? Flexbert stack ut och sprang sina tjugo minuter.

20140227-223200.jpg
20140227-223237.jpg

Lata Linn VS Kloka Linn
0 jäkla 1!!!!!!!!

Be Sociable, Share!