Å ena sidan, å andra sidan

Å ena sidan så känner jag mig hemma i latmaskarnas klubb och tycker om att köpa en liten påse godis då och då. Jag gillar att ta sovmorgon, pyssla hemma och bara göra ingenting. Att fika tillsammans med kompisarna och skita i att laga matlådor och istället ta yoghurt, macka och te till kvällsmat. Ointresset till alla program, upplägg, tänk och metoder är ett fett faktum genom att dagligen jobba i träningen och hälsans andetag. Lyssnar jag till den ena sidan, så är det här jag:

Å andra sidan så älskar jag kicken av adrenalin som uppstår när endorfinerna bubblar över. Jag känner mig förbenat jäkla stark både mentalt och fysiskt efter ett väl genomfört träningspass. Och känslan av stolthet är ett faktum när jag går genom rum och sal med rak rygg och huvudet högt och leendet fastklistrat. Längtan efter att känna mig stark på riktigt och att överträffa mina nuvarande förväntningar på mig själv ger mig suget att vilja träna så ofta som möjligt. Då är det absolut roligaste sättet att umgås med mina vänner genom att träna och att vakna 05.50 en piece of cake. Att dagligen omges av människor från träningsvärlden och att dela kontor med Sveriges största gymkedjaär lite utav det mest underbara. Lyssnar jag till den andra sidan är det här jag:Det var bara en liten påminnelse till mig själv dagar då motivationen tippar.

/Linn som letar efter balansen och som till en start både har lagat matlåda och har ett PT-pass med Jill som väntar imorgon.

Be Sociable, Share!