Jag lever, sörru

Har bara lyckats boka upp varje vaken minut med vänner, träning, jobb och hemmafix. Nu ska jag ta en lååååååång, varm dusch innan kraschen i soffan är ett faktum. Har jobbat relativt normala tider idag mellan 08-17 och sedan diskuterat tolkningar med två nyfunna, fantastiska vänner i en liten lya på Söder. Åkte tunnelbanan hem utan musik pga. röda batteriet och mötte Jenny för matshopping på 800-lappen. Nu ligger matlådan som var tänkt till imorgon, i magen, och jag funderar på hur sjutton jag tänkte när jag käka den ikväll, men väljer att se det som en tidig present att käka ute imorgon. Jaja, livet är för kort för att ha ett fett sparkonto. Lagom har jag hört är bra.

Nu ska jag dona, duscha, däcka. Puss.

PS. På söndag kommer uppdateringar från de två senaste passen med Jill. Magi det där hur fort kroppen lär sig och blir starkare. Jag älskar det.

Be Sociable, Share!