Från kylskåp till mjuk kylväska

Idag bestämde jag att Jennys och mitt pass skulle innehålla intervaller på löpbandet och tyngre styrka (och med det menar jag få repetitioner och tyngre vikt). Intervallerna rev vi av fort som bara den och kroppen kändes ändå rätt stark. Det känns att jag sprang hela sommaren och hösten – lite finns kvar.

20140112-134717.jpg

Efter löpningen gick vi en våning upp och körde fat man-chins (chins i maskin som hjälper en upp – vi är ju inte riiiiiktigt där än), slet som djur med repet ovan, övade balans, överträffade våra förväntningar med armhävningar och låååångsamma situps. Tippar på lite känningar här och var imorgon bitti.

20140112-134209.jpg

Som avslutning blev det rörlighetsträning som, hör och häpna, har blivit ett av mina favoritmoment under träningspasset efter jag börjat gå på Organic Bodywork. Det ger en känsla av styrka att känna mig lite smidigare för varje gång. I löve it. Och ett av träningsmålen i år är ju att gå från att vara stel som ett kylskåp till något mer i stil med en mjuk kylväska. Den resan lovar jag att ni får vara med på om ni stannar kvar här.

Nu: kaffe i soffan under en filt men mängder av kloka TED-talks. Harmoni på Kyrkogatan.

Be Sociable, Share!