Lördagslycka!!!

Att vakna innan alarmet ringer med några minuters marginal är fasen ett bra sätt att börja en relativt oplanerad helg. Klockan 08.26 vaknade jag och kollade på telefonen och var stensäker på att jag var försenad till Kommunikologin, men insåg sedan att det var lördag och att allt var under kontroll. Satte på TVn och Nyhetsmorgon och ungefär när jag började klura på om jag skulle ta en löprunda innan Organic Bodywork-passet, säger metrologen att Stockholm fått snö under natten och visade bilder över Slussen. Tajming och så vidare.

Lördagslycka!!!

Så det blev en promenix till Lidl för att handla lite frukt till frullen och även nya blommor till mina två vaser här hemma. Ibland är det inte mycket som krävs för att bringa lycka inne hos mig. Den saken är i alla fall säker.

Nu ska jag dammsuga och diska gårdagens sista disk från Jennys pangmiddagsbesök (<3). Sen blir det Organic Bodywork, lunch och till Söder för en fika med en kompis från utbildningen och skriva klart intervjun till SATS Magasin (tog helg tidigt igår). Kvällen är oklar och det är så förbaskat skönt. Kanske kramkalas med Ida, kanske H&M-tidningen och jag. Vi får se.

Be Sociable, Share!