Söndagsliv

(Varning: flummigt och icke korrekt skrivet inlägg kommer här:)

Att vakna upp med en vän (denna dag goaste Zelda) vid sidan om sig en söndagsmorgon är banne mig en topp fem. En helkväll/natt med kycklingwraps, småplock i form av ostar/tapenad/kex/vindruvor/choklad och så två flarror vin som vi till vår förvåning lyckades få i oss utan någon större notering under allt surrande. Ja, då var det rätt skönt att sova tills kyrkklockan inte längre gick att undgå och kaffebryggaren började brygga.

Långfrulle och ytterligare babbel, skratt och sen en långprommis i gråa vädret med godaste smoothien i handen som gav brainfreeze vid vartannat sug. Lite te tillsammans med gårdagens tapenad och kex och sen kraaaaaaamkalas innan jag fyndade på Lidl.

20140105-164516.jpg20140105-164540.jpg

Köpte mig tulpaner för futtiga 40 spänn (de står där längst bort på TVbänken you know) och packade ner tomtarna när jag kom hem igen. Sorterade upp tvätten som just nu snurrar runt i tvättmaskinerna och diskade upp från gårdagen. En dusch på det och sen däcka i soffan till netflix och varma mackor. Erkänn, nu skulle du allt vilja vara tillsammans med mig? Tihi.

Be Sociable, Share!