LÅÅÅÅÅNGSAMMARE

Kom igen ni fixar det, ni klarar av att göra det låååååååååångsammare! Något i den stilen skriker min kära vän och instruktör Jenny till oss deltagare och jag har mest lust att droppa vikterna och dumpa ner stjärten rakt ner i golvet. Fan i helvetets jäkla bajs vad jobbigt det är att pusha sig själv och inte mysträna. Jag är ju nämligen världsmästare på det sistnämnda, hehe.

20140102-212804.jpg

Men efter en timmes svettig styrka smög sig leendet själv fram och gjorde mig påmind om hur bra träning är för mig. Hur mycket kraft jag får från det och hur fantastiskt det är att ha endorfinrus. So freaking lovely.

Imorgon blir det kondition med Jenny och annars en väldigt oplanerad jobbdag ensam på kontoret. Ska bli lite tomt men också extremt skönt. Kan vara effektiv och hinna med en jädra massa så jag kan vara ledig nästa vecka. På kvällen ska jag intervjua en av våra lärare och hennes son. En intervju som ska bli en artikel till nästa SATS Magasin. Kul att leka lite journalist en fredag. Mitt liv är ju bra oklart alltså.

Be Sociable, Share!