Värsta bästa julklappen för dig som vill jobba med träning

Vi på SAFE har just nu ett erbjudande för dig som vill leka tomte till dig själv och en vän.

Våra utbildningar inom träning och hälsa har sin grund i teoriutbildningen, vilket är just den utbildning som du har chansen att ge bort till en vän. Ni kan också välja att dela på kostnaden som blir för en utbildning, och därmed få en halv julklapp var. Smart va?

Under teoriutbildningen får du en förståelse för kroppens uppbyggnad och funktion, i vila och i arbete, samt att du praktiskt ska kunna tillämpa dessa kunskaper i din egenträning och/eller som instruktör. När du har slutfört denna utbildning har du möjlighet attgå vidare inom gruppträning och personlig träning.

Erbjudandet gäller årets första teoriutbildning:

– Stockholm 13 januari
– Göteborg 7 februari
– Malmö 1 maj
– Östersund 16 maj

Erbjudande gäller t o m 20/12 och har du några frågor/är nyfiken är det bara att du slänger iväg ett mejl till info@safe-education.se eller ringer oss på 010-110 59 90.

Go jul i förskott hörreni!

Be Sociable, Share!