Hej min vän, imorgon har du chansen att göra skillnad

Som flera av er säkert snappat upp så jobbar jag på SAFE Education. Vi sysslar med att utbilda de som vill bli personliga tränare, kostrådgivare eller gruppträningsintruktörer. Och för att vi ska kunna utbilda alla nyfikna och kunskapstörstiga människor behöver vi våra lärare. Utan dem vore vi inte mycket till utbildningsföretag.

Camilla Kostenniemi var en av våra lärare och för några dagar sedan lämnade hon jorden och somnade in efter flera års kamp mot cancer.

Imorgon, tisdag, kommer vi att minnas Camilla genom att prata, mysa och pärla armband till förmån för Ung Cancer. Vi vill stötta deras arbete och hoppas att så många som möjligt vill vara med och göra detta.

Pärlandet kommer att pågå mellan 16.00–19.00 och det är öppet hus, vilket gör att du kan komma och pärla både ett eller hundra armband om du så vill. Vill du själv köpa ett armband så går det bra så länge du tar med dig en hundralapp – pengarna går givetvis direkt till Ung Cancer.

Kom när det passar dig, ta med dig en kompis, syster, brorsa eller förälder och sprid detta till alla du känner. Alla är ni precis lika välkomna, för tillsammans gör vi skillnad och ju fler vi är desto större skillnad gör vi.

Varmt välkommen, jag hoppas verkligen att vi ses!

Plats: I våra utbildningslokaler på Åsögatan 115, 2 trappor ned, Stockholm.

Be Sociable, Share!