Ibland är en lång startsträcka något positivt

Ni som läst här i X antal år borde nästan undra lite varför jag inte börjat hålla klasser än och varför det var så stor grej att hålla passet jag höll idag. Låt mig förklara.

När jag började utbilda mig till instruktör på lokalutbildningar och liknade var jag överpeppad att komma igång men samtidigt även överöst med skolarbeten (som sig bör andra året på gymnasiet) och kunde därför inte behålla fokus. Dålig support från dåvarande gymmet gjorde att jag tappade suget och gick till ett annat där prestationsångesten stack iväg upp i taket när uppkörningskrav ställdes och jag backade undan som en livrädd hund. Jag hade tänkt att instruktörsbiten skulle bli en kul grej, inte ytterligare ett prestationskrav och ångestladdat moment som till exempel skolredovisningar.

Så jag gav upp instruktörsjobbet för ett tag vilket hann bli två år innan jag rev av teoriutbildningen på SAFE och några månader tidigare träffade Annelie på Sunlight som varit fantastisk och supportande på alla sätt och vis. Från dag ett då jag träffade henne på en hälsomässa jag medverkade på i SAFE:s namn har hon hejat och trott på mig mer än jag själv gjort och när jag äntligen drog på mig Sunlighttröjan idag och satte mig på cykeln var det med en så fet lättnad. Ni kan nog knappt ana.

20130902-225651.jpg

Med på passet var bland annat syrran och Emma (ovan ser ni hur trött man blir av att vara med på mitt pass, hehe). Även Lisa och hennes mamma var med och trampade, något jag är fetingglad över. Det gjorde under för energin och självförtroendet. Under passets gång kunde jag knappt sluta le eftersom energin var överflödig och massiv. Samtidigt ville jag inte hindra mig själv från att just le, det är liksom ett enkelt knep för att orka så mycket mer än man tror är möjligt.

20130902-225639.jpg

Efteråt drog en våg med lycka genom hela kroppen och jag bad Emma föreviga det hela. Ovan och nedan har ni Emmas dokumentation av en överlycklig Linn. Helt genomsvettig och stolt.

20130902-225558.jpg

Tack tjejer för världens bästa premiär. På torsdag 18.30 kör vi på nytt. Alla ni som tränar på Sunlight – boka in er!

Be Sociable, Share!