Vi är alla samma lika, oavsett öl eller cola i plastmuggen på förfesten

Syrran min länkade till ett två, snart tre, år gammalt blogginlägg jag skrev om alkohol på Twitter idag, vilket har gett statistiken en skjuts upp i det klara blåa. Det som är så himla kul med det inlägget är att det under varje vecka i flera års tid har varit ett av de mest lästa. Jag ser tydligt att det är människor som googlar ord och meningar som att vara nykterist, avstå alkohol, hur säger jag nej till kompisar eller grupptryck.

Att avstå alkohol, bli kallad nykterist och att hålla löften.

Jag är så himla glad för alla fina ord om texten och tycker det är kul att så många delar den vidare. För mig är den lika aktuell idag som på 18årsdagen och hade jag varit 16 år på nytt, hade jag velat läsa den här texten då och då för att orka stå emot de normkära idioterna.

Jag redigerade texten alldeles nyss då jag fann lite stav och syftningsfel. Har du läst den tidigare, läs den gärna en gång till. Kanske ger mitt perspektiv på saken dig ny energi att peppa lillasyrran, lillebrorsan eller kusinen att vänta till 18årsdagen.

Ta hand om varandra. Vi är alla samma lika, oavsett öl eller cola i plastmuggen på förfesten.

Be Sociable, Share!