Lycklig lirare med tre Stockholmsdagar framför sig

Ja, det är jag det. Och ni kan nog inte ana vilka favoritlirare jag ska hänga med från morgon till kväll. Jag ska hjälpa er på traven att kunna förstå. Lyssna nu noga.

Är en överdrivet lycklig lirare som har tre heldagar uppe i Sthlm tillsammans med mina favoritmänniskor framför mig. Dumt att inte le över en sån sak.

Imorgon 11.20 kramar jag om nyfunna kompisen Mattias vid centralen i Stockholm och knallar sedan tillsammans med honom till SATS någonstans. Väl där ska jag låta honom tro att han är min PT (kommer maska asmycket hehe, närå…) och köra det träningspass han har lagt upp. Min vilda chansning är att jag kommer vilja slå honom :) Efter träningen blir det lunch och plugg inför tentan innan jag beger mig till Sollentuna och möter Lovisa för middag och sleepover.

På torsdagen är det Anna-dagen och då blir det mer teknisk träning, det vill säga att vi ska gå igenom olika rörelser för att fatta det vi pluggar i teorin. Efter en heldag i utbildningslokalerna ska vi sen åka hem till henne för gomiddag och ytterligare en sleepover.

Fredagsmyset denna vecka får bli tillsammans med Anna och sedan vidare till morgonkaffedejten med Somayeh. Och som om det inte vore nog att få spendera sin fredag med två underbara kvinnor så möter jag senare upp Jenny för lunch och pepptalk. Jenny har och är min mosters högra hand på SAFE och även en väldigt nära vän – så ni kan ju ana hur BRA jag också tycker om Jenny. En riktig fena om jag får säga mitt.

Och helgen då? Ja, den kommer inte bli sämre. Men den får ni vänta med att höra mer om. Innan dess kommer ni få lite jag vill dö-updates efter träningspass och prestationsångest inför tentan. Stay tuned.

Be Sociable, Share!