Framsteg och nya mål

En vanlig vit t-shirt kan många tänka, men icke sa Linn. När jag köpte den här tröjan på Intersportrean någon gång förrförra året satt den som en osmickrande stödstrumpa på en gravid. Redan där och då visste jag dock att jag någon gång skulle ta tag i mitt liv och minska kring magen. Att de där fluffet orsakat av bajs skulle säga hejdå och lämna mig ifred.

20130817-165249.jpg

Och visst hade jag rätt. Som ni ser så lyser hela jag, för jag gillar den här tröjan något väldigt. Färgglad och glad. Sånt jag behöver dagar då jag känner pluggångest, inte är helt frisk och regnet smattrar.

I alla fall. Hade en liten pratstund med papi idag och kom fram till att jag checkat av ett mål: Komma igång med att träna flera gånger i veckan och att göra träningen till en del av min vardag. Nästa mål är nu att skapa mer kvalité i varje pass. Att lägga underhållsträningen lite åt sidan och istället fokusera på att öka belastningen både på styrke- och konditionsplanet. Redan nu vet jag att jag kommer vilja banga varenda gång – för det är jobbigt att pusha sig själv när det är jobbigt. I alla fall om man heter latmasken Linn. Det är roligare att träna när det är lätt, hehe.

Jaja, slutsvamlat. En promenix i höstluften och lyssna runt efter bra spinninglåtar kanske? Ja, så får det bli.

Be Sociable, Share!