Kontrasterna

Vissa verkar tro att jag alltid står och hoppar upp och ner så snart träning kommer på tal. Att jag alltid är motiverad att göra saker jämnt och ständigt och att jag sällan är trött mitt på ljusa dagen.

Den här bilden är till er.

20130816-122114.jpg

Somnade när jag satt och läste kurslitteraturen och vaknade två timmar senare med feta ångesten. Jag är med andra ord rätt mycket som alla andra jag med, även fast jag kommit igång med träningen.

Skillnaden är däremot att jag nu repeterar den där dryga tanken för mig själv: Vad mår du bra av? Att dra och träna eller att ligga kvar? Och har du ångrat ett träningspass?

– Nä, jag trodde väl det.

Så jag reser mig från soffan och byter om till träningskläder, gör köttfärsen redo för tillagning när jag kommer hem och sticker till spåret för att genomföra styrkepasset blivande PTn och nyfunna kompisen Mattias har lagt upp åt mig.

(Inser att detta inlägg blev lite ironiskt men ändå passande, kul och verklighetstroget nu efter Johannes nästan för fina beskrivning av mig i hans bloggintervju).

Be Sociable, Share!