Det är tanken som räknas

Ni vet när man tränar backe och mest bara vill sitta och dricka vin i en park med vänner hela natten lång och inser att det är just precis vad man ska göra så snart träningen och jobbet är över? Då blir man glad.

Det är banne mig galet hur mycket tänket påverkar känslan och hur det går under ett träningspass. Idag var jag rätt glad när jag vaknade men olika omständigheter gjorde mig låg och nere, vilket även drog ner känslan jag hade i kroppen.

Tack vare #5km och gänget som kämpar tillsammans tog jag mig dock ändå ut på en runda och började med att gå snabbt innan det övergick till jogg. När jag sen kom fram till Hållet-backen så bestämde jag mig för att göra fem vändor i backen. Sagt och gjort så kämpade jag mig upp för backen och joggade sedan till cykeln som väntade en bit bort innan jag trampade hem.

Under tiden jag sprang i den där jävla backen så tänkte jag på kvällen. På vinet och drinkarna jag ska få dricka med vänner i parken som byggs ut en gång om året här i Nyköping eftersom vi har den forna Karnevalen (men nu döpt till det töntiga namnet Nyköpings festdagar). Den tanken fick mig att orka kämpa det där lilla sista och att även kunna se glatt på att jag ska jobba långpanna den dag då termometern visar typ 30 grader.

Det blir som man tänker. Eller något.

Be Sociable, Share!