En bra vana

Ta för vana att alltid dricka ett stort glas vatten på morgonen. Det släcker både törst och hunger men lämnar ändå plats för god juice och fortsatt frulle.

Ta för vana att alltid dricka ett stort glas vatten på morgonen. Det släcker både törst och hunger men lämnar ändå plats för god juice och fortsatt frulle. #fucksötsug

De dagar jag tränar på morgonen tar jag alltid ett eller två glas vatten direkt när jag går upp + en banan. För mig är det o-m-ö-j-l-i-g-t att träna på helt tom mage (vilket jag inte vet varför man skulle utsätta sig för men ändå) – då får jag inte ut någonting av det som var tänkt att bli ett träningspass.

När ni blir hungriga under dagen men vet att ni inte riktigt än ska äta t ex mellis 1, lunch, mellis 2 eller middag så testa att drick två stora glas kallt vatten. Jag lovar att ni kommer känna att näh, jag var inte så hungrig ändå. Vattnet tar bort det mesta av det så kallade tristess-suget som kommer när du inte har något att göra, är rastlös eller är i perioden då du försöker bli av med dåliga matvanor (småätning).

Testa nästa gång suget kommer och berätta för mig – fungerade det?

Be Sociable, Share!