Låt oss flyga över världen tillsammans

Välkomna hem mina nya älsklingar. Ni luktar väldigt gott ska ni veta, i alla fall just nu, och framöver ska vi ta över världen med en jädra fart.

Välkomna hem mina nya älsklingar. Ni luktar väldigt gott ska ni veta, i alla fall just nu, och framöver ska vi ta över världen med en jädra fart.

Köpta på Ortopedkliniken i Nyköping hos Håkan Hermansson för 1400:-. Gjorde en asbra koll innan köpet då Håkan kolla hur jag sprang, stod och gick. Fick därmed ett par pjuks som passar just mig och för den sorts träning jag utövar. Jag BER er – köp inte bara ett par skor som ser snygga ut om du tänker träna i dem. Gör en noggrann research innan och (om du har möjligheten så) kosta på dig ett par bra.

Jag upprepar: Köp inte ett par färgglada, piffiga och moderna skor och löpträna i. Don’t!

Be Sociable, Share!