Du anar inte

Du anar inte hur mycket jag älskar att ligga i tystnad under en filt och glo på en dålig film med dig. Att utbyta blickar under ett helvetiskt spinningpass och tänka samma tanke. Eller för den delen att bryta ihop i asgarv när du ser mig jaga en fågel vid uteserveringen i hopp om att ingen sett. Jag älskar att du vet i princip allt jag funderar över och att du vet bättre vem som är bra för mig än jag själv vet. Att jag alltid får korta, koncisa svar över sms även fast jag bombar med hjärtan och vet ändå att du svarar med alla tänkbara smileys i varje sms, bara att de inte syns. Mycket är oklart och framförallt denna text och våra framtida resor. En sak har jag dock klart för mig och det är att jag aldrig kommer ta vår vänskap för givet. Du ska liksom vara en av dem som lär mina barn alla galna grejer morsan själv inte lär dem. Jalla.

Du anar inte hur mycket jag älskar att ligga i tystnad under en filt och glo på en dålig film med dig. Att utbyta blickar under ett helvetiskt spinningpass och tänka samma tanke. Eller för den delen att bryta ihop i asgarv när du ser mig jaga en fågel vid uteserveringen i hopp om att ingen sett. Jag älskar att du vet i princip allt jag funderar över och att du vet bättre vem som är bra för mig än jag själv vet. Att jag alltid får korta, koncisa svar över sms även fast jag bombar med hjärtan och vet ändå att du svarar med alla tänkbara smileys i varje sms, bara att de inte syns. Mycket är oklart och framförallt denna text och våra framtida resor. En sak har jag dock klart för mig och det är att jag aldrig kommer ta vår vänskap för givet. Du ska liksom vara en av dem som lär mina barn alla galna grejer morsan själv inte lär dem. Jalla.

Be Sociable, Share!