Första träningspasset för veckan

Kroppen är schysst numera och ger mig inte allt för mycket att ta igen efter en vilovecka. Huvudet hjälper även till på traven genom att bubbla upp med massor av idéer jag nu vill börja fixa med. Sommaren visar sin rätta sida med andra ord.

Kroppen är schysst numera och ger mig inte allt för mycket att ta igen efter en vilovecka. Huvudet hjälper även till på traven genom att bubbla upp med massor av idéer jag nu vill börja fixa med. Sommaren visar sin rätta sida med andra ord.

Nu ska jag traska till duschen, dra på mig långklänningen, packa ner räkorna och åka till några vänner för hängkväll med grillat och annat gott. Sånna saker jag gör för att inte tycka att sommaren är tråkig bara för jag inte har semester och istället jobbar på två jobb. Detaljerna som förgyller ni vet.

Be Sociable, Share!