”Jag har inte tid” säger de flesta

"Jag har inte tid" säger de flesta - JOHODÅ, det har du visste! Du är bara inte proffs på att planera - än. För att planera kan man lära, precis som man kan med allt annat. Min vecka är som ni ser rätt proppad med träning och jobb, vilket mycket har o göra med den roliga utmaningen #number5challenge som jag har hoppat på med inspirationskällan @lofsans i ledningen. Hur ser din vecka ut? Planerat in träning? #fucksötsug

– JOHODÅ, det har du visste! Du är bara inte proffs på att planera – än. För att planera kan man lära, precis som man kan med allt annat. Min vecka är som ni ser rätt proppad med träning och jobb, vilket mycket har o göra med den roliga utmaningen #number5challenge som jag har hoppat på med inspirationskällan Lofsan i ledningen. Hur ser din vecka ut? Planerat in träning?

Be Sociable, Share!
  • Johannes

    Klart man har tid! Bara man tar sig tid! :)

  • Linn Larsson

    Ja, visst äre så! Men minns ju själv när jag inte hade kommit igång – det var roligare att lägga den lediga tiden på att fika än att träna, så jag tror det handlar om att bestämma sig :)

  • Pingback: Follow friday. | Kom igen Johannes.()