För kärleken är så fin när den är äkta

Jag bara mysläser när jag tittar in på Hannas blogg lite då och då. Tjejen som flyttade från Sverige till sin kärlek och vågade älska. Jag är så imponerad eftersom jag själv hittills lyckats fega ur varenda gång en människa visat minsta lilla till känslor. Och då snackar vi knappt att det varit på tal om förhållande, möjligen att göra något en planerad dag.

Här sjunger i alla fall Hannas Tyler på deras bröllop och ja, jag får tårar, gåshud och hela faderutten. På något sätt så förstår jag varför Tyler föll i Hanna, och varför Hanna älskar Tyler. Ja, ni vet, ibland får man konstiga intentioner av det här med att läsa om människors liv på bloggar.

Och förresten. Här skrev hon om när de träffades och hur de bara kastade sig in i allt. Jag finner inte ord, nu så här på småtimmarna.

Be Sociable, Share!