Ett delmål uppnått med #fucksötsug – Lilla röda

På tisdag har det gått tre månader och två veckor sen jag kom hem från Gran Canaria och bestämde mig för att ta kontrollen över mitt liv. Ett beslut som är med på topp tre av mina beslut under 20 år. Känner mig starkare och piggare nu för tiden och har större lust till saker. Kroppen känns även renare och fräschare på något vis och även som att den blivit ”fulladdad”. Efter två och en halv månad skrev jag ett längre inlägg om mina resultat.

Ett mål var att komma i lilla röda klänningen. Nu sitter den där den ska, som ni själva kan se. Och jag känner mig smokin’.

20130512-223950.jpg20130512-223705.jpg20130512-224025.jpg20130512-223811.jpg

Vill du haka på #fucksötsug så är riktlinjerna dessa:

  • Inget godis, chips, glass, fikabröd.
  • Ingen läsk (inte light heller), saft.
  • Inga sockerflingor.
  • Minimerad mängd av produkter som har någon slags smak, exempelvis vaniljkesella, vaniljyoghurt, jordgubbsfil. Ät istället naturella produkter.

Och sen är det bara att vara lite extra medveten med dina allmänna kostvanor. Försök till exempel att inte moffa snabbmakaroner och Mamma Scan-köttbullar flera dagar i rad, välj istället att lägga ner lite extra tid och laga typ couscous med lax.

Givetvis: Glöm inte bort att dricka vatten. Massor av vatten. Och äta fem gånger per dag: Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag.

Good luck!

Be Sociable, Share!